SoundTouch® Portable serie II Wi-Fi® musiksystem

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Der vises ingen albumgrafik i SoundTouch-appen til musikbiblioteket spor

SoundTouch-appen kan vise albumomslag for sangene i dit lagrede musikbibliotek. Hvis albumcoveret ikke vises, kan du prøve følgende:

Albumbilleder vises ikke

Se app'en for at få vist albumomslaget for det nummer, der afspilles i øjeblikket.

For computermusikbiblioteker skal albumomslag være tilknyttet hvert albumnummer.

Albumomslag skal være integreret i individuelle lydfiler for at kunne ses i SoundTouch-appen. Hvis du vil integrere billeder, skal du bruge det program, du bruger til at administrere dit bibliotek. (dvs. ITunes, Windows-medieafspiller osv.)

For musikbiblioteker på NAS-drev skal du bestemme, hvordan drevet læser albumoplysninger.

Forskellige NAS-drev tilbyder forskellige funktioner i deres musikservere. For albumbilleder kan nogle læse grafik, der er integreret i mediefiler, mens andre muligvis kræver et albumbillede i albummappen. Se dokumentationen til NAS-drevet for at finde ud af, hvad der er nødvendigt for, at musikserveren kan læse albumomslag

Hvis du afspiller et musikbibliotek i Windows Media Player, vises albumcoveret muligvis ikke i SoundTouch-appen.

Albumomslag til musik, der streames fra et Windows Media Player-musikbibliotek, der er knyttet til din SoundTouch-konto , vises muligvis ikke uhornagligt – eller overhovedet – i SoundTouch-appen.

Hvis der er føjet grafik til filen, efter at den er blevet indekseret af SoundTouch-musikserveren, skal du synkronisere musikbiblioteket.

Indholdet i musikbiblioteket synkroniseres automatisk hvert 15. Minut. Om nødvendigt kan en synkronisering også startes manuelt når som helst. Du kan finde flere oplysninger under synkronisering af musikbiblioteket.

Fjern og tilføj musikbiblioteket igen.