SoundTouch® Portable serie II Wi-Fi® musiksystem

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Tilføjelse af et SoundTouch-system på dit netværk til din konto

Hvis et SoundTouch-system er forbundet til dit netværk, men ikke er forbundet til din konto, kan du føje det til din konto. Dette giver dig adgang til yderligere funktioner i SoundTouch-appen og grupperer systemet med andre SoundTouch-systemer på din konto.

Tilføj et SoundTouch-system, der allerede er tilsluttet et andet netværk, ved at følge disse trin:

1. I SoundTouch-appen skal du vælge menuikonet øverst til venstre

Menu icon in the upper left

2. Vælg "Tilføj eller genopret forbindelse til højttaler"

3. Vælg "højttaler allerede tilsluttet netværket", og vent, mens appen søger efter systemer

4. Vælg "KONFIGURER DETTE SYSTEM" ved siden af det system, der skal konfigureres, og følg app-instruktionerne (Bemærk: Hvis du ikke kan se systemet, skal du vælge "OPDATER LISTE" for at scanne efter systemer igen

SoundTouch systems found screen