SoundTouch® 20 serie II Wi-Fi® musiksystem

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Meddelelsen "DER er registreret EN ny netværksgrænseflade" vises

Mac-brugere får muligvis vist denne meddelelse, hvis computeren registrerer Bose-systemet, før Bose-appen gør det. Hvis dette sker, kan du prøve følgende:

Fuldfør opsætningen ved hjælp af den alternative konfigurationsmetode.

macOS network interface prompt

Mac-brugere modtager muligvis denne meddelelse, når de tilslutter systemet til computeren via USB, da deres Wi-Fi-netværksfunktioner er blevet genkendt, før appen kan se systemet. Hvis dette sker, er den enkleste løsning at fuldføre opsætningen ved hjælp af en mobil enhed i stedet, hvis den er tilgængelig.

Hvis ikke, skal du vælge ikke at konfigurere netværksgrænsefladen og derefter åbne SoundTouch-appen og forsøge at konfigurere som normalt. Hvis opsætningen mislykkes, kan du prøve den alternative konfigurationsmetode. Du kan finde flere oplysninger under oprette forbindelse til et Wi-Fi-netværk.