CineMate® 130 system til hjemmebiograf

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Lukning af SoundTouch Music Server

SoundTouch-musikserveren, der kører på din computer, giver adgang til et lagret musikbibliotek på computeren. Det kan være nyttigt at lukke serveren i forbindelse med fejlfinding (f.eks. for at genstarte/opdatere serveren, så den kan genindeksere indholdet i dit bibliotek).

Sådan lukkes SoundTouch-musikserveren:

Hvis SoundTouch-musikserveren kører, og du skal lukke den:
  1. Højreklik på SoundTouch-ikonet i systembakken (Windows) eller menulinjen (Mac)
  2. Vælg "Afslut SoundTouch Music Server" i pop op-menuen.