SoundTouch® Portable serie II Wi-Fi® musiksystem

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Musikbiblioteket er tomt eller mangler numre

Hvis du vælger dit musikbibliotek i SoundTouch-appen, men indholdet i biblioteket er tomt eller mangler numre, kan du prøve følgende:

Hvis der for nylig er blevet tilføjet spor eller afspilningslister, skal du synkronisere musikbiblioteket.

Musikbiblioteket gensynkroniseres automatisk hvert 15. Minut for at scanne efter ændringer. Om nødvendigt kan en synkronisering startes manuelt når som helst. Du kan finde flere oplysninger under synkronisering af musikbiblioteket.

I iTunes-biblioteker skal du gå til iTunes-indstillingerne og aktivere deling af dit bibliotek med andre programmer.

Åbn iTunes, og gå til Indstillinger og gt; Avanceret, og markér derefter del iTunes Library XML med andre programmer. Hvis denne indstilling ikke er markeret, vil andre programmer – f.eks. SoundTouch – ikke finde dit iTunes-bibliotek. (Bemærk! Denne indstilling er tilgængelig i iTunes version 12.2 eller nyere.)

Kontroller filernes egenskaber i dit musikbibliotek, og fjern sikkerhedsblokke, hvis det er aktiveret.

Mapper og filer kan have forskellige sikkerhedsindstillinger for at bestemme, om de er tilgængelige for forskellige programmer.
  • For Windows-brugere skal du højreklikke på filerne eller mapperne, klikkepå Egenskaber >fanen sikkerhed >Redigerog derefter kontrollere, at Tillad er markeret for fuld kontrol, Rediger, Læs og udfør, Læs og skriv.
  • For Mac-brugere skal du vælge filerne eller mapperne, klikke på Filer > Hent oplysninger > deling og tilladelserog derefter vælge en brugergruppe i kolonnen navn og vælge Læs og skriv i pop op-menuen.
Hvis der foretages ændringer i filegenskaberne, skal du synkronisere biblioteket igen. Du kan finde flere oplysninger under synkronisering af musikbiblioteket.

Hvis du bruger iTunes 12.5.1 på en Windows-computer, skal XML-filen "iTunes Music Library" være placeret i iTunes-standardmappen.

Hvis du bruger iTunes 12.5.1 på en Windows-computer, vil SoundTouch-appen ikke få adgang til biblioteket, hvis iTunes XML-filen (iTunes Music Library.xml) ikke findes på standardplaceringen i iTunes. Kontroller, at filen er placeret som vist nedenfor. Hvis det ikke er tilfældet, skal du finde filen og flytte den her:
  1. Til Windows Vista og nyere: C:\Users\[Username]\Music\iTunes
  2. Til Windows XP: C:\Documents and Settings\[brugernavn]\My Documents\My Music\iTunes
Flere oplysninger om mapper fra Apple.com

Hvis iTunes bruges til at administrere biblioteket, skal du afgøre, om sporene er i skyen.

I iTunes skal du finde den kolonne, der har et cloud-ikon icon som kolonneoverskrift. Hvis du ikke kan se den, skal     du højreklikke på en kolonneoverskrift (Windows) eller vælge Vis og gt; Visningsindstillinger (Mac), indstillingen nvælg eeiCloud Download. Ethvert spor, der har et cloud-ikon i cloud-kolonnen, vil ikke blive afspillet af SoundTouch-appen, da filen ikke er gemt på computeren. Du kan klikke på cloud downloa dicon icon Derefter kan du downloade numrene til din computer, så SoundTouch-appen kan afspille dem. Når det er downloadet, skal du opdatere dit bibliotek. Du kan finde flere oplysninger under synkronisering af musikbiblioteket.

Til iTunes-biblioteker kan du eksportere brugeroprettede afspilningslister og genopbygge musikbiblioteket.

ITunes-biblioteksfilen kan være beskadiget eller indeholde en fejl, som appen ikke kan løse. Genopbygning af biblioteksfilen kan muligvis løse dette problem. Deletin gthe iTunes bibliotekar yfil permanent fjerner alle brugeroprettede afspilningslister.
  • Hvis der ikke er nogen brugerdefinerede afspilningslister, skal du lukke iTunes, kopiere de eksisterende ITL-filer til  abackup-mappen , nslet alle ITL-filer i iTunes-mappen. Åbn iTunes igen, hvorefter programma scanner for Medato for at oprette en ny ITL-fil
  • Hvis der findes brugeroprettede afspilningslister, skal du eksportere dem, før du lukker iTunes, kopiere den eksisterende ITL-fil og slette dem. Du kan finde flere oplysninger under brug af afspilningslister med iTunes.

Find ud af, om computeren for nylig er blevet opdateret til Windows 10.

Hvis den computer, der indeholder musikbiblioteket, for nylig er opdateret til Windows 10, kan filstrukturen være ændret. Prøv at slette og tilføje biblioteket til SoundTouch-kontoen igen.

Du kan finde oplysninger om bestemmelse af operativsystemet under bestemmelse af computerens operativsystem.
Du kan finde oplysninger om fjernelse og tilføjelse af musikbiblioteket i Fjernelse af et musikbibliotek og tilføjelse af et musikbibliotek, der er gemt på en computer eller et NAS-drev.

Genstart din router.

Routeren skal muligvis nulstilles fra tid til anden - meget lig at genstarte en computer. Afbryd strømmen til routeren i 30 sekunder, og vent derefter på, at den starter op og opretter forbindelse. (Bemærk! Alle enheder, der er tilsluttet internettet, vil blive afbrudt under nulstillingen).

Genstart computeren.

Genstart computeren ved at slukke helt for en dthen powerin git bac kon igen. Dette kan hjælpe med at løse mindre behandlingsproblemer med computeren.

Nulstil dit produkt.

På samme måde som at genstarte en smartphone kan det være nødvendigt at nulstille dit produkt en gang imellem for at løse mindre problemer. Du kan finde flere oplysninger under nulstille dit produkt.