Wave® SoundTouch® musiksystem

Sælges fra 2013 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Log på og af en Bose SoundTouch-konto

Find ud af, hvordan du logger på eller af en konto ved hjælp af Bose SoundTouch-appen.

Sådan logger du på og af en SoundTouch-konto:

Sådan logger du på en ny konto:

1. Åbn appen
  2. Vælg Log på eksisterende konto
  3. Indtast e-mail-adressen og adgangskoden til kontoen.

For at logge på en konto, du tidligere har brugt

• Når du åbner appen, logger jeg automatisk på den konto, du sidst brugte
  • Hvis du ikke er logget på, og appen finder systemer, der er knyttet til andre konti, som du har brugt på dit netværk, vises disse konti. Du skal blot trykke på en for at logge på

Logger af

1. I SoundTouch-appen skal du vælge ikonet Menu øverst til venstre
  2. Vælg Indstillinger og gt; konto
  3. Vælg SIGNER OU og bekræft, når du bliver bedt om det.