Lifestyle® 38 DVD-baseret hjemmebiograf

Sælges fra 2004 - 2006

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Indstilling og brug af forudindstillinger og favoritindhold

Med forudindstillinger kan du hurtigt genkalde dine foretrukne musikstationer, afspilningslister, kunstnere eller album. Når det er indstillet, kan du nemt vende tilbage til ofte afspillet indhold når som helst.

Hvilken version af uMusic kører systemet?

Klik på versionen for at se oplysninger om uMusic eller uMusic+, og dokumentér softwareversionen i serviceanmodningen.

Du kan finde oplysninger om bestemmelse af uMusic-versionen under kontrol af software- eller firmwareversionen.

uMusic

UMusic+