SoundTouch® 30 serie II Wi-Fi® musiksystem

Sælges fra 2014 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Using the SoundTouch app

Bose SoundTouch-appen giver dig mulighed for at betjene dit produkt, vælge musik, ændre indstillinger og meget mere. På den måde kan du nemt konfigurere dit produkt, så det fungerer bedst for dig.

Brug af SoundTouch-appen:

Den gratis SoundTouch-app giver dig mulighed for at bruge din computer eller mobilenhed som fjernbetjening til dine SoundTouch-systemer. Administrer systemindstillinger, udforsk lokale og globale internetradiostationer, indstil og skift forudindstillinger, stream musik, se, hvad der afspilles og meget mere.

App-oversigt

For at komme i gang skal du trykke på ikonet Menu øverst til venstre.

App menu button

I menuen kan du gøre følgende:
  • Vis nyligt afspillede indhold
  • Vælg en musiktjeneste, du har link til din konto
  • Tilføj en musiktjeneste
  • Skift systemindstillinger
  • Giv feedback om appen eller din SoundTouch-oplevelse
  • Få hjælp til at bruge dine produkter med appen

Oversigt over menuen Indstillinger

For at få adgang til indstillingerne skal du trykke på ikonet Menu øverst til venstre og derefter trykke på Indstillinger.

App menu button

App menu selections

Du kan vælge følgende:
  • Konto: Skift brugernavn og adgangskode, log af, slet din konto
  • Tilføj eller tilslut højttaler igen: Tilføj et nyt system til din konto, eller tilslut et eksisterende system til et andet trådløst netværk -- eller til det samme trådløse netværk efter en ændring af adgangskoden til netværket
  • Højttalerindstillinger: Tilføj systemer, opdater systemsoftware, opret forbindelse via Bluetooth, eller juster systemindstillinger (dvs. sprog, ur for relevant system osv.)
  • Musiktjenester: Tilføj musiktjenester og -kilder til din SoundTouch-konto
  • Hjælp: Se skærmbillederne ap pintro og produkthjælp
  • Om: Se systemoplysninger, f.eks. IP- og MAC-adresse, softwareversion, SoundTouch-app-version og licensoplysninger

App settings menu