Wave® SoundTouch® musiksystem

Sælges fra 2013 - 2015

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Periodisk lyd fra et eller flere grupperede Bose trådløse lydsystemer

Hvis du har mere end ét system, og lyden går ind og ud eller lyder upræcis, når du afspiller det samme indhold på to eller flere systemer, kan du prøve følgende:

Nulstil de produkter, der har problemet.

Du kan finde oplysninger om nulstilling under nulstilling af dit produkt. (Bemærk! En nulstilling bruges til at rette lejlighedsvise produktproblemer. It is not something that a product should require repeatedly.)

Hvis der er et Ethernet-tilsluttet system på netværket, skal du vælge det som hovedsystem, før du opretter en gruppe eller sender til flere systemer.

Når flere systemer afspilles synkront med hinanden, håndteres synkroniseringen af lyd på tværs af alle systemer af det system, der vælges først. Hvis du vælger et fast forbundet system, reduceres mængden af data, der skal kommunikeres trådløst, når et trådløst system er værten.

Kontroller, om andre enheder på netværket bruger for meget båndbredde.

Når en enhed er aktiv på dit netværk, bruger de noget af routerens tilgængelige båndbredde. Nogle opgaver bruger mere båndbredde end andre, f.eks. videostreaming, spil, videoopkald, sikkerhedskopiering af data osv. Hvis enhederne udfører disse opgaver, kan båndbredden reduceres for andre enheder. Sluk for enhver enhed eller app, der bruger meget båndbredde, og kontroller derefter, om ydeevnen forbedres. Hvis det er muligt, skal du bruge et Ethernet-kabel i stedet for Wi-Fi til at tilslutte enheder med stor båndbredde til dit netværk. Dette frigør trådløs båndbredde til enheder, der skal tilsluttes trådløst.

Tjek kilderne til trådløs interferens.

Det er muligt, at interferens fra andre trådløse enheder påvirker produktets trådløse funktionalitet. CHEC kfor anden trådløs enhed i dit produkts område  (dvs. En anden router, trådløs telefon, trådløs printer, Smart TV osv.). Hvis du vil   fjerne en fa-enhed, kan det være, at den forstyrrer, skal du prøve at frigøre strømkablet eller deaktivere Wi-Fi på enheden. Hvis problemet er løst, når en bestemt enhed fjernes, skal du om  muligt efterplacere enheden længere væk fra produktet. Hvis enheden desuden har  en trådløs kanalindstilling, kan du prøve en anden kanal.

Genstart din router.

Routeren skal muligvis nulstilles fra tid til anden - meget lig at genstarte en computer. Afbryd strømmen til routeren i 30 sekunder, og vent derefter på, at den starter op og opretter forbindelse. (Bemærk! Alle enheder, der er tilsluttet internettet, vil blive afbrudt under nulstillingen).

Prøv at vælge en anden kanal i routerindstillingerne.

Jeg fmultipll eWireless device på netværket kommunikerer på den samme kanal, jeg tckunne affekt effektivt disse enheder kan overføre tog modtage data. Log på routeren, og vælg en anden kanal i indstillingsmenuen, f.eks. 1, 6 eller 1 1since, som fungerer på skærmen , og som ikke forstyrrer hinanden. Hvis du ikke bemærker en forskel, kan du altid skifte kanal tilbage.

Indstil datatransmissionshastigheden til den højeste indstilling i routerindstillingerne.

Mange routere har en  båndbredderjustering til Wi-Fi-netværket. I menuen med routerindstillinger  kan der være markeret "Link Rate", "Transfer Speed" eller noget lignende. TH eOptimim lsetting for denne indstilling har typisk betegnelsen "Auto", "Best" eller den numeriske indstilling, der kan vælges med det højeste tal.

Hvis en Wi-Fi-netværksudvider, repeater, Powerline-adapter eller adgangspunkt er i brug, kan du prøve at omgå den.

Hvis systemet er tilsluttet en af disse enheder, skal du frakoble enheden. Tilslut derefter systemet til hovedrouteren, og prøv igen. (Bemærk! Hvis enheden er tilsluttet, fordi systemet er i et område med dårlig modtagelse, skal du muligvis flytte systemet tættere på hovedrouteren for at teste. Hvis problemet er løst, er problemet relateret til enheden eller dens indstillinger.