Bose QuietComfort® SE headphones

Sælges fra 2022 - aktuelt

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Styring af afspilning

Transport kontrol af dit produkt (dvs. afspil/pause, stop og spring frem/tilbage) kan styre lydafspilningen på den tilsluttede enhed. Dette er nyttigt til praktisk betjening af afspilning af den tilsluttede enhed direkte fra dit Bose-produkt.

Hovedtelefonknapper

Medieafspilning og lydstyrke

Function Headphones operation
Afspil eller pause Tryk  én gang på multifunktionsknappen (placeret mellem lydstyrkeknapperne)
Ski pforward Tryk to gange på multifunktionsknappen  (placeret mellem lydstyrkeknapperne)
Spring tredobbelt -tryk tilbage - knappen til multifunktion (placeret mellem lydstyrkeknapperne)
Lydstyrke op Tryk på knappen + . Hvis du hurtigt vil øge lydstyrken, skal du trykke på knappen + og holde den nede
Lydstyrke ned Tryk på - knappen. Hvis du hurtigt vil sænke lydstyrken, skal du trykke på knappen - og holde den nede

Telefonopkald

Multifunktionsknappen sidder bag på højre ørekapsel. Mikrofonen er placeret ved forsiden af den højre ørekop. Handlingsknappen er placeret på bagsiden af den venstre ørekop.

Function Headphones operation
Besvar eller afslut et opkald Tryk én gang på multifunktionsknappen (placeret mellem lydstyrkeknapperne)
Afvis et indgående opkald Tryk på multifunktionsknappen, og hold den nede  (placeret mellem lydstyrkeknapperne) for ved anden
Besvar det andet opkald, og sæt det aktuelle opkald på hold , mens et opkald er i gang, og et andet indgående opkald ringer. Tryk på multifunktionsknappen  (placeret mellem lydstyrkeknapperne)
Afvis et andet opkald, og bliv i det aktuelle opkald , mens et andet indgående opkald ringer, tryk på multifunktionsknappen, og hold den nede  (placeret mellem lydstyrkeknapperne) i 1 sekund
Skift mellem to opkald , mens to opkald er aktive, tryk to gange på multifunktionsknappen  (placeret mellem lydstyrkeknapperne)
Opret et konferenceopkald , mens to opkald er aktive, skal du trykke på multifunktionsknappen og holde den nede  (placeret mellem lydstyrkeknapperne) i 3 sekunder.
Slå lyden fra/til under et opkald ved at trykke to gange på handlingsknappen
VIGTIGT: Du skal aktivere stemmemeddelelser for at høre, når hovedtelefonerne er slået fra.
Dette afbryder ikke mikrofonen på kildeenheden, kun headsettet. Derfor kan du ikke se mikrofonen slået fra på kildeenheden.
Bemærk: Nogle af disse funktioner understøttes muligvis ikke af alle enheder eller apps

Støjeliminerende funktioner

Støjreduktion reducerer uønsket støj og giver en mere klar og virkelighedstro lydoplevelse. Du kan vælge mellem to støjreduktionstilstande: Stille og Opmærksom.
  • Med Quiet Mode kan du blokere for forstyrrelser ved hjælp af det højeste niveau af støjreduktion
  • Tilstanden Opmærksom giver fuld transparens, så du kan høre dine omgivelser, mens du nyder din lyd. Vælg din støjelimineringstilstand baseret på dine lyttepræferencer og -omgivelser
For at skifte mellem stille tilstand og Aware-tilstand skal du trykke på knappen Action (handling) (placeret bag på den venstre ørekop).

Adgang til stemmestyring

Du kan bruge hovedtelefonerne til at få adgang til stemmestyring på din mobilenhed b gange og holde multifunktionsknappen nede (placeret mellem lydstyrkeknapperne) i 1 sekund.
Bemærk: Du kan ikke få adgang til stemmestyring, mens du er i gang med en samtale.