QuietControl 30 trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2016 - 2020

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Styring af afspilning

Transport kontrol af dit produkt (dvs. afspil/pause, stop og spring frem/tilbage) kan styre lydafspilningen på den tilsluttede enhed. Dette er nyttigt til praktisk betjening af afspilning af den tilsluttede enhed direkte fra dit Bose-produkt.

Handlinger for afspilning og telefonopkald

Audio/video playback actions Headphones control
Afspil eller pause Tryk på Multi-funktion icon én gang
Nummer frem Dobbelttryk på multifunktion icon
Spor tilbage Triple tryk på Multi-funktion icon
Juster lydstyrken Tryk på Lydstyrke + eller Lydstyrke -
Hurtigt fremad Tryk på, og tryk derefter på Multi-function, og hold den nede icon (Ikke tilgængelig på SoundSport Free)
Spol tilbage Tryk to gange på, og hold derefter Multi-function nede icon (Ikke tilgængelig på SoundSport Free)

Phone call actions Headphones control
Besvar eller afslut et opkald Tryk på Multi-funktion icon én gang
Ignorer et opkald Tryk på og hold multifunktion nede icon
Besvar andet opkald Tryk på Multi-funktion icon
Ignorer andet opkald Tryk på og hold multifunktion nede icon
Aktiver stemmestyring Tryk på Multi-function, og hold den nede icon

Multiple device actions Headphones control
Besvar eller afslut et opkald Tryk på Multi-funktion icon én gang
Ignorer et opkald Tryk på og hold multifunktion nede icon

Bemærk: Nogle af disse funktioner understøttes muligvis ikke af alle enheder eller apps

Sådan kontrollerer du Bluetooth-afspilning fra Bose Connect-appen:

1. Åbn Bose Connect-appen, og tilslut dit produkt
    Tip: Hvis du har mere end ét Bose Bluetooth-produkt, skal du stryge til venstre eller højre for at finde det.
  2. På produktskærmen vises nu trac-oplysninger under produktbilledet sammen med ha Play/Pause -knappen nederst til højre

Bose Connect app product screen

3. Tryk på oplysningerne om nummeret nederst på skærmen, og se alle de viste oplysninger med flere kontrolelementer : Lydstyrke, Afspil/Pause , Spring frem, Spring tilbage.

Bose Connect app playback screen