NYE PRODUKTER ER LANDET! TJEK DEM UD.
Butikker Indkøbsvogn

SoundSport Pulse trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2016 - 2019

ER DET IKKE DIT PRODUKT?
Hjælp os med at yde den bedste support ved at bekræfte dit produkt nedenfor
Select your product
Product image
SUPPORTMULIGHEDER TIL
Loading
SØG
Indtast et søgeord i feltet ovenfor.
Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Valg af en enhed til afspilning af lyd på en computer

Computere giver dig mulighed for at vælge, hvor du vil afspille lyd fra, f.eks. en Bluetooth-højttaler, hovedtelefoner, interne computerhøjttalere eller en anden tilsluttet lydenhed. Find ud af, hvordan du vælger den lydudgangsenhed, du vil høre.

Hvordan er produktet sluttet til computeren?

Bluetooth

Hjalp denne artikel?
Submit
Tak for din feedback!