SoundSport Pulse trådløse hovedtelefoner

Sælges fra 2016 - 2019

Ingen resultater. Indtast en gyldig søgning (f.eks. hjælp til tilslutning, ingen lyd fra hovedtelefoner etc.).

Opladning af dine hovedtelefoner

Find ud af, hvordan du oplader batteriet i dine hovedtelefoner, så du kan bruge dem på farten.

Sådan oplades batteriet:

1. Åbn døren i bunden af den højre øreprop
  2. Tilslut et USB-kabel fra øreproppen til en USB-oplader. Batteriindikatoren blinker gult under opladning og lyser konstant grønt, når batteriet er opladet.

Charging cable being plugged into earbud
Batteriet oplades typisk helt på ca. to timer og giver strøm til dine ørepuder i ca. seks timer.

Hvis batteriet tilsluttes natten over, vil det ikke blive overopladet

Litiumbatterier har en indbygget auto-sluk-funktion, når  den efterladeniveau opstår igen for at forhindre, at batteriet bliver overopladet. Selv når den stadig er tilsluttet, skal batteriniveauet falde til under et bestemt punkt for at udløse opladningen igen.