Hvorfor bliver radioen på den samme station, hver gang jeg trykker på en forudindstilling?

• Sørg for, at du ikke holder forudindstillingsknappen nede, når du prøver at hente en station igen. Tryk på knappen, og slip hurtigt igen for at hente en station. Hvis du trykker på knappen og holder den nede i et sekund eller to, programmeres den aktuelle station til dette forudindstillingsnummer