Lydstyrkeindikatoren er ikke synkroniseret mellem enhed og hovedtelefoner

under oprettelse af bluetooth-forbindelse synkroniseres lyden muligvis ikke mellem dine hovedtelefoner og ios-enhed. i sådanne tilfælde kan du justere lydstyrken, men den vises ikke korrekt på din enhed.

Gør følgende for at løse dette problem:

Sluk hovedtelefonerne, og tænd dem igen.

I maj 2013 blev der udgivet en softwareopdatering, der kan afhjælpe dette problem. Besøg Bose®-systemopdateringscenter, hvis du har brug for at opdatere dine hovedtelefoner