Se din puls i en træningsapp

Når dine hovedtelefoner er blevet tilsluttet din mobilenhed, vil du kunne se din puls i de fleste populære træningsapps. Du starter med at indstille dine hovedtelefoner som pulsmåler i din træningsapp. Da konfigurationen kan variere for de forskellige apps, får du her nogle tips til, hvordan du konfigurerer dine hovedtelefoner i appen:

• Under konfigurationen skal du beholde dine in-ear-hovedtelefoner i ørerne og gå væk fra andre enheder med pulsmålere
  • I træningsappens indstillinger skal du kigge efter en menu, der hedder "Devices", "Hardware" eller "Heart Rate Monitor". Vælg "Search for sensor" eller "Auto-connect"
  • I nogle træningsapps skal du vælge "HR-Bose SoundSport Pulse" som pulsmåleren på enhedslisten
  • I nogle træningsapps skal du vælge "Start workout" for at kunne se din puls
  • Sørg for, at den venstre in-ear-hovedtelefon sidder sikkert på plads under din træning
  • Find hjælp i træningsappens hjælpemenu, når du vil tilslutte en pulsmåler

Bemærk:  Nogle træningsapps skal man abonnere på for at kunne se de detaljerede pulsdata.