Brug af hovedtelefonerne

Sådan tænder du for dine hovedtelefoner

For at tænde: Tryk på tænd/sluk-/Bluetooth®-knappen, indtil batteriindikatoren lyser grønt, gult eller rødt (indikerer aktuel batteristatus).

For at slukke: Tryk og hold tænd/sluk-/Bluetooth-knappen nede, indtil batteriindikatoren blinker tre gange og slukker. Du vil også høre toner, der angiver slukning af dine hovedtelefoner.

Sådan betjener du støjreduktion

Når du tænder for dine hovedtelefoner for første gang, er støjreduktion aktiveret. Hvis du gerne vil lukke nogle eller alle lyde omkring dig ude, skal du bruge betjeningsknapperne til støjreduktion på inline-fjernbetjeningen.

• Tryk på og hold ▲ nede for at øge støjreduktionen

• Tryk på og hold ▼ nede for at reducere støjreduktionen