Anvendelse af dine hovedtelefoner sammen med din Samsung Galaxy-enhed

Alle Bose®-hovedtelefoner designet til Samsung-enheder har en lille inline-fjernbetjening med integreret mikrofon. Det gør det nemt at besvare/afslutte opkald og justere lydstyrken.

Bemærk: "S"-markeringen bag på fjernbetjeningen angiver, at disse hovedtelefoner er designet til brug med Samsung Galaxy-enheder. Alle fjernbetjeningens funktioner er muligvis ikke tilgængelige for visse modeller. I brugervejledningen til din Samsung Galaxy-enhed kan du se, om fjernbetjeninger fungerer med din model.

Grundlæggende funktioner

øg lydstyrken:
tryk på og slip knappen +

reducer lydstyrken:
tryk på og slip knappen –

besvar eller afslut et opkald:
tryk på og slip besvar/afslut-knappen

afvis et indgående opkald:
tryk på besvar/afslut-knappen, og hold den nede i ca. to sekunder, og slip derefter

skift til et indgående eller parkeret opkald, og parkér det aktuelle opkald:
når du er i gang med et opkald, skal du trykke på og slippe besvar/afslut-knappen én gang. tryk og slip igen for at skifte tilbage til det første opkald

skift til et indgående eller parkeret opkald, og afslut det aktuelle opkald:
mens du er i gang med et opkald, skal du trykke på besvar/afslut-knappen og holde den nede i ca. to sekunder og derefter slippe den

anvend stemmestyring:
tryk på besvar/afslut-knappen, og hold den nede. se brugervejledningen til din samsung galaxy-enhed for mere information om stemmestyring

Medieafspilningsfunktioner

afspil eller sæt en sang eller video på pause:
tryk på og slip besvar/afslut-knappen

gå til den næste sang eller det næste kapitel:
tryk på og slip besvar/afslut-knappen hurtigt to gange

spol hurtigt frem:
tryk på og slip besvar/afslut-knappen hurtigt to gange, og hold det andet tryk