Anvendelse af dine hovedtelefoner sammen med din Apple®-enhed

Gælder for:

Alle Bose®-hovedtelefoner designet til Apple-enheder har en lille inline-fjernbetjening med integreret mikrofon. Det gør det nemt at besvare/afslutte opkald og justere lydstyrken.

Bemærk: Alle fjernbetjeningens funktioner er muligvis ikke tilgængelige for visse Apple-produkter.

Se Apple-kompatible enheder for at se en liste over enheder, der understøtter fjernbetjeningen og mikrofonen. Lyd understøttes af alle iPod®-modeller. Kræver den nyeste iPod-software.

Betjeningsfunktioner

Bemærk: Produktets udseende kan variere en smule.

Grundlæggende funktioner

øg lydstyrken:
tryk på knappen +.

reducer lydstyrken:
tryk på knappen –.

Opkaldsrelaterede funktioner

Følgende handlinger kræver brug af besvar/afslut-knappen. Tryk på midten af knappen, og ikke andre steder, for at sikre, at enheden fungerer korrekt.

besvar et opkald:
tryk og hold nede.

afslut et opkald:
tryk og hold nede.

afvis et indgående opkald:
tryk, hold nede i 2 sekunder, og slip.

skift til et indgående eller parkeret opkald, og parkér det aktuelle opkald:
tryk og slip for at skifte tilbage til det indgående opkald. tryk og slip igen for at skifte tilbage til det første opkald.

skift til et indgående eller parkeret opkald, og afslut det aktuelle opkald:
tryk, hold nede i 2 sekunder, og slip.

anvend stemmestyring:
tryk på besvar/afslut-knappen, og hold den nede. oplysninger om kompatibilitet for og brug af denne funktion finder du i brugervejledningen til din iphone®.

Bemærk: Der er også en besvar/afslut-knap på mikrofonen.

Medieafspilningsfunktioner

afspil eller sæt en sang eller video på pause:
tryk og hold nede.

gå til den næste sang eller det næste kapitel:
tryk og slip hurtigt to gange.

spol hurtigt frem:
tryk og slip hurtigt to gange, og hold det andet tryk nede.

gå til den forrige sang eller det forrige kapitel:
tryk og slip tre gange hurtigt.

spol tilbage:
tryk og slip hurtigt tre gange, og hold det tredje tryk nede.