90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Brug af hovedtelefonerne

Sådan tændes hovedtelefonerne

Skub tænd/sluk-knappen til ON på betjeningsmodulet. Hovedtelefonerne tændes i støjreduktionstilstand, som reducerer de fleste af lydene omkring dig.

Bemærk: Når der er slukket for strømmen, vil hovedtelefonerne stadig levere lyd uden strømforsyning. Tænd for strømmen for at få den bedste lydkvalitet.

Skift mellem tilstandene

tryk på knappen mode på siden af fjernbetjeningen for at skifte til aware mode. dette giver dig mulighed for at høre nogle lyde omkring dig, f.eks. trafik

Tilstandsknap

Tilslutning af hovedtelefoner

Du kan slutte dine Bose® QuietComfort® 20-hovedtelefoner til et almindeligt 3,5 mm hovedtelefonstik på de fleste smartphones og bærbare enheder, f.eks. en iPod®.

Besvarelse og afslutning af opkald

hovedtelefonerne har en lettilgængelig besvar/afslut-knap med integrerede mikrofoner, som gør det nemt at betjene de fleste smartphones. tryk på besvar/afslut-knappen for at besvare eller afslutte et opkald.

Besvar/afslut

Bemærk: Nogle telefoner kræver muligvis, at du trykker to gange på besvar/afslut-knappen eller trykker på den og holder den nede i et par sekunder.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback