Brug af stemmemeddelelser

Stemmemeddelelser guider dig igennem  Bluetooth®-tilslutningsprocessen, angiver batteriniveauet og identificerer den tilsluttede enhed.

Stemmemeddelelsesnotifikationer

• Opkaldsnotifikationer: En stemmemeddelelse angiver indgående opkald og opkaldsstatus
  • Batterinotifikationer: Hver gang du tænder dine Frames, angiver en stemmemeddelelse batteriniveauet. Når du bruger dine Frames, og batteriniveauet er lavt, hører du følgende: "Batteri lavt, oplad nu"

Deaktivering af stemmemeddelelser Brug Bose Connect-appen til at deaktivere/aktivere stemmemeddelelser.

Bemærk: Deaktivering af stemmemeddelelser deaktiverer notifikationer.

• Åbn appen, og vent, mens den søger efter tilgængelige Bose Bluetooth-produkter
  • Tryk på Indstillingsikonet for at åbne produktets Indstillingsmenu. Bemærk: Hvis du har mere end ét Bose Bluetooth-produkt, skal du stryge til venstre eller højre for at finde det og derefter trykke på Indstillinger
  • Brug omskifteren ved siden af "Stemmemeddelelser" for at slå meddelelser til (skift til højre) eller fra (skift til venstre)