Anvendelse af videoudgangen

Gælder for:

Når du afspiller en docket iPhone® eller iPod® med videofunktion, afgiver VIDEO OUT-stikket et sammensat videoudgangssignal, som kan ses på en tv- eller computerskærm.

Sådan ser du video på dit tv eller din skærm:

Indsæt den ene ende af det kombinerede kabel (medfølger ikke) i VIDEO OUT-stikket på bagsiden af SoundDock-systemet

Slut den anden ende af det kombinerede kabel til en videoindgang på tv'et eller computerskærmen. Sørg for at vælge den korrekte videoindgang på dit tv