Anvendelse af USB-nøglen

USB-nøglen vil automatisk oprette forbindelse mellem den trådløse Bose®-computerhøjttaler, når du sætter den i en USB-port.

Tilslut/afbryd-knap

Tryk på tilslut/afbryd-knappen for at afbryde eller tilslutte den trådløse Bose-computerhøjttaler.

Strømindikatoren kan ses på tilslut/afbryd-knappen. Følg disse retningslinjer for bedre at forstå, hvordan USB-nøglen fungerer sammen med din trådløse Bose-computerhøjttaler.

Strømlampen

slukket:
der er ikke strøm på usb-nøglen

blinker langsomt:
tændt og klar til at oprette forbindelse til den trådløse bose-højttaler

blinker hurtigt:
opretter en forbindelse

tændt:
sluttet til den trådløse bose-computerhøjttaler