Anvendelse af USB-nøglen

Gælder for:

• SoundLink® trådløst musiksystem

USB-nøglen vil automatisk oprette forbindelse mellem computeren og SoundLink®-systemet, når du sætter den i en USB-port.

Tilslut/afbryd-knap

Tryk på tilslut/afbryd-knappen for at afbryde eller tilslutte SoundLink®-systemet.

Strømindikatoren kan ses på tilslut/afbryd-knappen. Følg disse retningslinjer for bedre at forstå, hvordan USB-nøglen fungerer sammen med SoundLink®.

Strømlampen

Slukket:
Der er ikke strøm på USB-nøglen

Blinker langsomt:
Tændt og klar til at oprette forbindelse til SoundLink®-systemet

Blinker hurtigt:
Opretter en forbindelse

Lyser:
Sluttet til SoundLink®-systemet