90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Sådan bruger du Bose Sleep-appen

Download Bose Sleep-appen

Download den påkrævede, gratis Bose Sleep-app, så du kan betjene dine sleepbuds, administrere alarmer, vælge maskeringslyde og konfigurere avancerede indstillinger.

Sådan tænder du

Vend Bose-logoet ind mod dig selv, og skub opladningsetuiets låg væk fra dig selv for at åbne

Vent, indtil dine sleepbuds' opladningsindikatorer blinker langsomt hvidt, og fjern dem derefter fra opladningsetuiet

Tilslut en mobilenhed

Tag dine sleepbuds ud af opladningsetuiet, og åbn derefter Bose Sleep-appen. Appen forsøger at finde dine sleepbuds. Hvis appen ikke kan finde dine sleepbuds, skal du lægge dem tilbage i opladningsetuiet i et par sekunder og derefter tage dem ud igen. Appen fortsætter med at lede efter dine ørepropper.

Når appen har fundet dine sleepbuds, vises de på skærmen sammen med det aktuelle batteriniveau. Hvis dine sleepbuds har forskellige batteriniveauer, viser startskærmen det laveste niveau.

Hvis du vil se batteriniveauet for hver sleepbud, skal du trykke på ikonet med procentangivelsen, hvorefter du får vist begge sleepbuds på skærmen og deres respektive batteriniveauer.

Sådan lytter du til lyde

Tryk på den nederste linje for at lytte til lyde. Det kalder skærmen til valg af lyde frem. Du kan vælge forskellige lyde ved at swipe mod venstre eller højre. Tryk på Afspil for at starte lyden, og indstil lydniveauet ved hjælp af skyderen forneden. 

Valg af en alarm

For at indstille en alarm skal du trykke på knappen "Indstil alarm" på forsiden. Her kan du tænde og slukke for alarmer, redigere eksisterende alarmer og tilføje nye. Tryk på knappen "REDIGER" for at vælge flere alarmer. Tryk på en individuel alarm for at redigere dens klokkeslæt og planlagte antal dage. 

Sådan slukker du

Læg dine sleepbuds i opladningsetuiet for at slukke. Vent på, at opladningsindikatorerne på dine sleepbuds blinker langsomt hvidt, og luk derefter etuiet.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback