Brug af radioen

Gælder for:

Sådan tændes radioen

Tryk påFM/AM på fjernbetjeningen for at tænde for radioen på den sidst valgte FM- eller AM-station. Tryk på FM/AM igen for at skifte mellem FM og AM.

Når radioen spiller, vises der oplysninger om radiostationen under klokkeslættet.

Indstilling af radioen

Tryk på FM/AM for at skifte mellem FM og AM.

Visning under indstilling

Når du trykker på FM/AMSeek/Track eller Tune/MP3 for at stille ind på en radiostation, vises frekvensen midt på displayet, mens du indstiller.

FM/AM

Seek/Track

Tune/MP3 >

Bemærk: Fem sekunder efter, du har sluppet FM/AMTune/MP3 eller Seek/Track, vender klokkeslættet tilbage til midten af displayet, og radiofrekvensen vises nedenunder.

Fjernbetjeningens funktionsknapper til indstilling af radio:

• Seek/Track TILBAGE: Tryk for at finde en lavere frekvensstation med et kraftigt signal.
  • Seek/Track FREM: Tryk for at finde en højere frekvensstation med et kraftigt signal.
  • Tune/MP3 <: Tryk for manuelt at indstille til en lavere frekvens. Eller tryk og hold nede for at gå hurtigt ned gennem frekvensbåndet
  • Tune/MP3 >: Tryk for manuelt at indstille til en højere frekvens. Eller tryk og hold nede for at gå hurtigt op gennem frekvensbåndet.

Bemærk: Hvis AM-modtagelsen er svag, skal du dreje Wave®-musiksystemet med eller mod uret for at forbedre AM-modtagelsen. Hvis FM-modtagelsen er svag, skal du sørge for, at strømkablet er rettet så meget op som muligt. For at forbedre FM-modtagelsen kan du installere en ekstern FM-antenne.