Brug af lydkabel (ekstraudstyr)

Dine hovedtelefoner leveres med et 3,5 mm lydkabel, der er kompatibelt med de fleste musikkilder. Brug lydkablet i følgende tilfælde:

• Den ønskede lydkilde er ikke en Bluetooth-aktiveret enhed
  • Hovedtelefonernes batteri er ikke opladet
  • Du er i et område, hvor Bluetooth-tilslutning er forbudt

Sådan tilsluttes lydkablet

• Flyt tænd/sluk-knappen til Off
  • Tag Bluetooth-betjeningsmodulet ud af hovedtelefonerne ved at trække det forsigtigt lige ud
  • Sæt lydkabelstikket (A) i stikket på hovedtelefonerne, indtil det er sat helt i
  • Sæt lydkabelstikket (B) i 3,5 mm hovedtelefonstikket på din lydkilde, indtil det er sat helt i