90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Brug af HI/LO-kontakten

HI/LO-kontaktens lyddæmpningsled bruges til at justere lydstyrken for forskellige lydkilder. Det har ingen effekt på støjreduktion.

Før du bruger dine hovedtelefoner til lyd, skal du bemærke indstillingen på kontakten. Kontakten sidder på lydkablet, der er indsat i hovedtelefonerne. Hvis det sidder i hovedtelefonerne, skal du tage fat i lydkablet så tæt på venstre ørekop som muligt. Træk det forsigtigt ud for at få adgang til kontakten som vist nedenfor.

Vælg en indstilling for den lydkilde, du vil benytte:

LO bruges typisk til flylyd eller lydenheder, der bruger vekselstrøm, f.eks. et hjemmesystem

HI bruges typisk til batteridrevne lydenheder

Indsæt derefter kontakten i åbningen på venstre ørekop, og tryk den ind, så den flugter med siden af ørekoppen.

Slut hovedtelefonstikket til en lydkilde, og sørg for, at lyden er skruet ned. Du er nu klar til at tage høretelefonerne på og tænde på hovedtelefonernes tænd/sluk-knap (ved højre ørekop) og nyde både lyd og støjreduktion. Brug lydstyrkereguleringen på den valgte lydkilde for at justere lydstyrken.

Hvis HI/LO-kontakten er sat til LO, og du er nødt til at øge lydstyrken på lydkilden til over midtpunktet, skal du tage hovedtelefonerne af. Sæt kontakten på HI. Skru lydstyrkeknappen på kilden ned på lav. Tag høretelefonerne på, og øg langsomt lydstyrken på kilden.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback