Brug af betjeningsmodulets tænd/sluk-knap og lydstyrkeregulering

Tænd/sluk-knap

tryk på tænd/sluk-knappen for at slå acoustic noise cancelling®-teknologien til eller fra og kontrollere indikatorlysstyrken:

Power

tryk på tænd/sluk-knappen en gang for at slå acoustic noise cancelling-teknologien til

tryk på tænd/sluk-knappen, og hold den nede for at slå acoustic noise cancelling-teknologien fra

tryk hurtigt på tænd/sluk-knappen to gange for at skifte mellem dæmpet og lys led-indikator

det kan tage op til 6 sekunder, før headsettet tændes eller slukkes. hvert ekstra tryk på tænd/sluk-knappen medfører, at headsettet bruger længere tid at gennemføre den ønskede handling. undgå at trykke hurtigt på tænd/sluk-knappen, når du tænder eller slukker headsettet.

Lydstyrkeregulering

venstre og højre lydstyrkehjul på betjeningsmodulet justerer lydstyrken for den tilhørende ørekop. når acoustic noise cancelling-teknologien er slået fra, indstilles lydstyrkereguleringen til maksimalt niveau. headsettets samlede lydstyrkeregulering justeres i både flyets samtaleanlæg eller radio og i headsettets betjeningsmodul. selv ved den laveste indstilling kan ingen af lydstyrkehjulene helt slukke for samtaleanlæglyden.

Lydstyrkehjul