KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Brug af betjeningsmodulets tænd/sluk-knap og lydstyrkeregulering

Gælder for:

Tænd/sluk-knap

tryk på tænd/sluk-knappen for at slå acoustic noise cancelling®-teknologien til eller fra og kontrollere indikatorlysstyrken:

tryk på tænd/sluk-knappen én gang for at slå acoustic noise cancelling-teknologien til

tryk på tænd/sluk-knappen, og hold den nede for at slå acoustic noise cancelling-teknologien fra

tryk hurtigt på tænd/sluk-knappen to gange for at skifte mellem dæmpet og lys led-indikator

det kan tage op til 6 sekunder, før headsettet tændes eller slukkes. hvert ekstra tryk på tænd/sluk-knappen medfører, at headsettet bruger længere tid at gennemføre den ønskede handling. undgå at trykke hurtigt på tænd/sluk-knappen, når du tænder eller slukker headsettet.

Power

Lydstyrkeregulering

venstre og højre lydstyrkehjul på betjeningsmodulet justerer lydstyrken for den tilhørende ørekop. når acoustic noise cancelling-teknologien er slået fra, indstilles lydstyrkereguleringen til maksimalt niveau. headsettets samlede lydstyrkeregulering justeres i både flyets samtaleanlæg eller radio og i headsettets betjeningsmodul. selv ved den laveste indstilling kan ingen af lydstyrkehjulene helt slukke for samtaleanlæg-lyden.

Lydstyrkehjul

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback