Brug af funktionen til kontinuerlig afspilning

Gælder for:

Systemet har en kontinuerlig afspilningsfunktion, der gør det muligt for en anden kilde (FM, AM, AUX) at starte afspilningen automatisk, når en cd er afsluttet.

Tryk på Alarm Setup/Menu på fjernbetjeningen, og hold nede, indtil "Setup Menu" vises

Alarm Setup/Menu

Tryk tre gange på Tune/MP3 >, indtil "CONT PLAY" vises

Tune/MP3 >

Tryk på Time - eller Time + for at vælge FM/AM-radio, AUX eller NO

Time -

Time +

Tryk på Alarm Setup/Menu for at afslutte opsætningsmenuen, eller vent 10 sekunder, så afsluttes opsætningsmenuen automatisk

Alarm Setup/Menu