Brug af funktionen til kontinuerlig afspilning

Gælder for:

Dit system har en funktion til kontinuerlig afspilning, der tillader, at en anden kilde (FM, AM, AUX) automatisk starter afspilning, når en cd ikke afspiller mere.

tryk og hold alarm setup/menu nede, indtil "setup menu" vises

Alarm Setup/Menu

tryk på tune/mp3 > tre gange, indtil "cont play" vises

Tune/MP3 >

tryk på time - eller time + for at vælge fm/am-radio, aux eller no

Time -

Time +

tryk på alarm setup/menu for at afslutte opsætningsmenuen, eller vent i 10 sekunder, så afsluttes opsætningsmenuen automatisk

Alarm Setup/Menu