Brug af AUX-stikket

Du kan tilslutte en smartphone, tablet, computer eller anden type lydenhed fra lydudgangen til AUX-stikket på højttaleren. AUX-stikket understøtter et 3,5 mm stereokabelstik (medfølger ikke).

Tilslut din lydenhed til AUX-stikket på systemet med et 3,5 mm stereokabel

Tryk på tænd/sluk-knappen på højttaleren. AUX-indikatoren lyser

Afspil musik på lydenheden. Øg lydstyrken på den tilsluttede enhed til tæt på maksimum, og brug derefter højttalerens lydstyrkeknapper til at justere lydstyrken