Brug af armbåndet (video medfølger)

iphone 5-brugere: kontakt os for oplysninger om, hvordan du får et armbånd, der passer til din telefon.

• USA: 888-757-9943
  • Canada: 800-905-2177

Brug af armbåndet

Armbåndet holder enheden sikkert og behageligt på plads under træning og kan bruges til opbevaring af dine hovedtelefoner efter træning.

Indsæt din enhed i lommen, og tilslut hovedtelefonkablet til hovedtelefonstikket. Du kan bruge enhedens berøringsskærm via armbåndets vindue.

Skub armbåndet på din arm, og put det resterende stof under fligen. Træk i fligen, og sæt den fast, så den sidder rigtigt. Denne flig kan også bruges til at opbevare hovedtelefonerne, når de ikke bruges.

Forsigtig: Armbåndet er ikke vandtæt. Det vil ikke beskytte din enhed fuldstændig mod hårdt vejr eller kraftig sved. Vær forsigtig, når du har armbåndet på, da din enhed kan blive beskadiget, hvis den udsættes for vand.