KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Brug af søg eller scan til at finde radiostationer

Følg disse trin for at søge efter eller scanne gennem tilgængelige radiostationer:

på fjernbetjeningen skal du trykke på source gentagne gange for at vælge "fm" eller "am" i kildelisten

Sådan finder du en radiostation:

Tryk på Tune tilbage eller Tune frem for at scanne

tryk påsøg tilbage ellersøg frem for at søge efter den næste eller forrige station

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback