Sådan bruger du opladningsetuiet

Det valgfri opladningsetui beskytter dine hovedtelefoner og giver op til to fulde opladninger, så du kan nyde op til 40 ekstra timers lyttetid.

Drej ørekopperne, og placer derefter hovedtelefonerne i etuiet

Åbent opladningsetui med tilbehør i lommen og hovedtelefoner i etuiet

Træk USB-kablet nedad til etuiets kant

USB-kabel, der er trukket ned til etuiets kant

Tilslut USB-kablet inde i etuiet til USB-C-porten på den højre ørekop

USB-kabel, som tilsluttes højre ørekop

Sådan oplades etuiet

Tilslut den lille ende af USB-kablet i USB-C-porten på siden af opladningsetuiet

USB-kablet tilsluttes USB-C-porten på opladningsetuiet

Tilslut den anden ende til en USB-vægoplader (medfølger ikke) eller tændt computer. Mens opladningsetuiet lader, blinker den sidste statuslampe hvidt. Når det er helt opladet, lyser alle fem statuslamper hvidt

Opladningstid

Når etuiet er fuldt opladet, kan du oplade hovedtelefonerne op til to gange.

KomponentOpladningstid
HovedtelefonerOp til 2,5 time
OpladningsetuiOp til 3 timer
Hovedtelefoner og opladningsetui samtidigVarierende

Sådan kontrollerer du opladningsetuiets batteriniveau

Tryk og slip knappen på siden af opladningsetuiet. Opladningsetuiets fem statuslamper lyser i overensstemmelse med batteriniveauet.

Knap og statuslamper på opladningsetuiet
LysaktivitetOpladningsprocent
○ • ○ • ○Fejl – kontakt Boses kundeservice