Brug af Aware mode

I Aware mode anvender Bose®-teknologien en af mikrofonerne i ørepuderne til at opfange omgivende lyde og sende den til brugerens øre. Det giver brugerne mulighed for at høre, hvad der foregår omkring dem, mens de stadig lytter til musik. Samtidig forbedrer Aware mode lytteoplevelsen ved at bevare en minimal mængde støjreduktion, som blokerer bestemte baggrundslyde, men stadig giver brugeren mulighed for at høre de fleste omgivende lyde.

Som med alle hovedtelefoner er lydkildens signal afgørende for at høre omgivelsernes lyde. Hvis volumen er på et moderat niveau, giver Aware mode brugeren mulighed for at høre omgivelserne.

for at skifte til aware mode skal du trykke påmode-knappen på siden af fjernbetjeningen. dette giver dig mulighed for at høre nogle af lydene omkring dig, som trafik eller flyinformationer.