90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Brug af en IR-sender

Din betjeningskonsol har transmittere på frontpanelet, der fungerer med Lifestyle®-systemfjernbetjeningen til at styre andre lyd-/videoenheder, der er tilsluttet til systemet. Hvis betjeningspanelet ikke har en direkte synslinje til disse enheder, skal du bruge de IR-sendere, der følger med systemet.

Følg disse trin for at bruge IR-senderne:

Sæt IR-senderen i IR-senderstikket på bagsiden af konsolenhedens tilslutningspanel

Find IR-modtagerens vindue på enheden/enhederne, der skal styres. Hver enhed (tv, video, kabel- eller satellitboks) har et lille gennemsigtigt vindue med IR-modtageren. På nogle tv-apparater sidder IR-modtageren bag på skærmen, og hele skærmen kan bruges som IR-modtager. IR-senderen skal "se" hvert af disse modtagervinduer. Med den trehovedede IR-sender kommer det infrarøde signal fra den flade side

For at betjene flere enheder skal du sørge for, at den flade side af senderen peger direkte mod disse enheder, der ikke er fra Bose. Fastgør den flade ende af senderen enten direkte på eller i nærheden af enhederne ved at fjerne den ene side af det transparente, dobbeltsidede tape, og placer den på senderen. Fastgør IR-senderen direkte på sit infrarøde modtagelsesvindue, hvis der kun er en enhed, der betjenes

Kontroller fjernbetjeningens funktioner, når senderen er sat forsvarligt på plads

bemærk: der kan højst bruges fem sendere (originalen har tre sendere og yderligere to enkeltsendere) sammen med systemet, og der skal bruges mindst tre.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback