90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Sådan bruger du AirPlay med din Bose-højttaler

Sådan bruger du AirPlay

Med iOS 12 eller nyere

Bemærk: iOS-enheder kan ikke streame til både AirPlay 1- og AirPlay 2-højttalere samtidigt. Du kan enten streame til én AirPlay 1-kompatibel højttaler, eller du kan streame til en eller flere AirPlay 2-kompatible højttalere.

På iOS-enheden skal du swipe ned fra øverste højre hjørne af skærmen for at få vist musikkontrolpanelet. (Nogle ældre iOS-enheder kræver et swipe opad for at se musikkontrolpanelet)

Tryk og hold på musikkontrolpanelet

Tryk på AirPlay-ikonet

Vælg det Bose-systemnavn, du vil afspille fra

Begynd at afspille musik

Med en mobil- eller computerapp, der understøtter AirPlay

Tryk på AirPlay-ikonet i appen

Vælg det Bose-systemnavn, du vil afspille fra

Begynd at afspille musik

Med macOS 10.8 (Mountain Lion) eller nyere

På din computer skal du holde tasten "Option" nede og klikke på højttalerikonet på menulinjen

Under "Outputenhed"skal du vælge det Bose-systemnavn, som du vil afspille fra