Forsendelse vil være tilgængelig om 1-2 hverdage, med en risikofri prøveperiode på 90 dage og gratis standardforsendelse

Brug af en universalfjernbetjening til betjening af dit Bose®-system

Bose-systemet bruger Bose IR-standardkoder, der er tilgængelige i mange fjernbetjeninger til tv-modtagerbokse og andre universalfjernbetjeninger. Se brugervejledningen for din fjernbetjening for at finde instruktioner for programmering og koder.

Hvis du overvejer at købe en universalfjernbetjening, fås Bose Solo/CineMate®-systemets universalfjernbetjening som ekstraudstyr.