KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Opdatering af firmware

For at opdatere ToneMatch-mixerfirmwaren skal du følge disse trin:

  • Slut mixeren til en strømkilde (gælder kun ToneMatch-strømforsyning til T4S/T8S eller en L1 Model 1S/II til T4S)
  • Sæt den ene ende af USB-kablet i mixerens USB 2.0 Type-B-port
  • Sæt den anden ende af USB-kablet i computerens USB-port
  • Tænd for mixeren
  • Åbn ToneMatch-opdateringsprogrammet
  • Følg instruktionerne i opdateringsprogrammet

ToneMatch-opdateringsprogram. (to versioner tilgængelige)
v2.1 til Windows
v2.1 til macOS

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback