KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Opdatering af dit produkt

Gælder for:

Klik på nedenstående link på en computer for at downloade opdateringsfilen til dit produkt

Gem opdateringsfilen på et tomt USB-drev

Sluk dit produkt, og træk strømkablet ud

Sæt USB-drevet ind i stikket SERVICE bag på dit produkt

Slut strømkablet til dit produkt igen for at starte opdateringen

Vent på, at opdateringen fuldføres: Under opdateringen blinker lyset på forsiden af dit produkt. Når opdateringen er færdig, slukker lyset

Fjern USB-drevet fra dit produkt

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback