90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Opdatering af dit produkt

Gælder for:

Klik på nedenstående link på en computer for at downloade opdateringsfilen til dit produkt

Gem opdateringsfilen på et tomt USB-drev

Sluk dit produkt, og træk strømkablet ud

Sæt USB-drevet ind i stikket SERVICE bag på dit produkt

Slut strømkablet til dit produkt igen for at starte opdateringen

Vent på, at opdateringen fuldføres: Under opdateringen blinker lyset på forsiden af dit produkt. Når opdateringen er færdig, slukker lyset

Fjern USB-drevet fra dit produkt