Manuel opdatering af din højttaler

Inden du starter

Der vil fra tid til anden være tilgængelige opdateringer til din højttaler. Opdateringer sker automatisk, når den tilsluttes Bose Music-appen og til et Wi-Fi®-netværk med internetadgang.

Hvis du oplever problemer med en opdatering, kan du opdatere manuelt ved at følge nedenstående trin.

Manuel opdatering med et USB-kabel

Hvis din computer har en USB-C-port, kan du bruge det kabel, der fulgte med højttaleren. Ellers skal du bruge et USB-A til USB-C-kabel for at udføre disse trin.

USB A til mikro-USB-kabel

Klik på knappen nedenfor for at downloade opdateringsfilen

Klik på GEM for at gemme filen product_update.zip på skrivebordet (omdøb ikke filen). Hvis meddelelsen ikke vises, er filen muligvis blevet hentet automatisk. Se efter filen product_update.zip nederst eller øverst i browservinduet eller i mappen Overførsler

Tilslut et USB-kabel fra din computer til mikro-USB-stikket bag på højttaleren

Mens højttaleren er tændt, skal du genstarte højttaleren ved at trykke og holde Afspil/pause-knappen nede i ti sekunder. Vent på, at højttaleren er startet helt op (lysringen blinker hvidt i op til 30 sekunder under genstart).

Tryk og hold knapperne Lydstyrke - og Lydstyrke + nede i 5 sekunder for at skifte til servicetilstand. Højttalerens display viser en nedtælling

Åbn din webbrowser (Chrome eller Safari foretrækkes), og gå til http://203.0.113.1:17008/update.html
Bemærk: Dette link fungerer kun, hvis dit system er tændt og sluttet til et USB-stik på computeren

På opdateringsskærmbilledet skal du vælge "Vælg fil"

Skærmbillede for opdatering af systemets Wi-Fi

Find og vælg filen product_support.zip, som du hentede under trin 2, i filvalgsvinduet. Når filen er valgt, vises filnavnet i feltet til højre for knappen "Vælg fil"

Klik på "UPLOAD", og vent på, at opdateringen installeres. Lysbjælken viser en animation, som går fra venstre til højre, mens opdateringen installeres

Når den er installeret, genstarter højttaleren