Manuel opdatering af din højttaler

Gælder for:

Inden du starter

Der vil fra tid til anden være tilgængelige opdateringer til din højttaler. Opdateringer sker automatisk i løbet af natten.

Hvis du oplever problemer med en opdatering, kan du opdatere manuelt ved at følge nedenstående trin.

Manuel opdatering med et USB-kabel

Du skal bruge et USB A til Micro USB -kabel for at gennemføre disse trin.

USB A til mikro-USB-kabel

Klik på knappen nedenfor for at downloade opdateringsfilen

Klik på GEM for at gemme filen product_update.zip på skrivebordet (omdøb ikke filen). Hvis meddelelsen ikke vises, er filen muligvis blevet hentet automatisk. Se efter filen product_update.zip nederst eller øverst i browservinduet eller i mappen Overførsler

Tilslut et USB-kabel fra computeren til Micro-USB-stikket i bunden af din Bose Home Speaker 300

Tilslutning af et USB-kabel til computeren

Genstart din højttaler ved at frakoble netledningen i 30 sekunder og tilslutte den igen. Vent på, at højttaleren er startet helt op (lysbjælken blinker hvidt i op til 30 sekunder under genstart).

Tryk og hold knapperne Lydstyrke - og Lydstyrke + nede i 5 sekunder for at skifte til servicetilstand. Højttalerens display viser en nedtælling

Åbn din webbrowser (Chrome eller Safari foretrækkes), og gå til http://203.0.113.1:17008/update.html

Bemærk: Dette link fungerer kun, hvis dit system er tændt og sluttet til et USB-stik på computeren.

På opdateringsskærmbilledet skal du vælge "Vælg fil"

Skærmbillede for opdatering af systemets Wi-Fi

Find og vælg filen product_support.zip, som du hentede under trin 2, i filvalgsvinduet. Når filen er valgt, vises filnavnet i feltet til højre for knappen "Vælg fil"

Klik på "UPLOAD", og vent på, at opdateringen installeres. Lysbjælken viser en animation, som går fra venstre til højre, mens opdateringen installeres

Når den er installeret, genstarter systemet