Opdatering af sleepbuds og opladningsetui

Bose Sleep-appen fortæller dig, når en opdatering til dine sleepbuds er tilgængelig. Klik på opdateringsknappen, og følg vejledningen i appen.

Opladningsetuiet opdateres ved at tilslutte det til din computer ved hjælp af et micro-USB-kabel. Besøg btu.Bose.com , og download Bose Updater for at se, om der ligger en opdatering til opladningsetuiet klar.