KAN AFSENDES OM 1-2 HVERDAGE MED 90 DAGES RISIKOFRI PRØVEPERIODE OG GRATIS STANDARDLEVERING FOR ORDRER TIL KR 345 ELLER MERE

Opdaterer dine hovedtelefoner

Periodiske opdateringer vil være tilgængelige til dine hovedtelefoner. Bose Music-appen fortæller dig, når der er en opdatering tilgængelig til dine hovedtelefoner.

Download Bose Music-appen her:

Opdatering af dine hovedtelefoner manuelt

Du kan også opdatere dine hovedtelefoner ved at gå til btu.Bose.com og følge vejledningen på skærmen. Denne metode kan være hurtigere, men du skal bruge en computer og et USB-C-kabel.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback