90-dages risikofri, gratis prøveperiode, 2 års garanti og gratis standardlevering på ordrer over 345 dkk

Manuel opdatering af dit SoundTouch-system

Gælder for:

Inden du starter

Der vil fra tid til anden være tilgængelige opdateringer til dit SoundTouch-system. Når de er tilgængelige, giver SoundTouch-appen dig besked om at opdatere, når du åbner appen. Du kan også manuelt kontrollere, om en opdatering er tilgængelig i SoundTouch-appen ved at gennemføre følgende trin:

I SoundTouch-appen skal du vælge Menu (≡) > Indstillinger > Højttalerindstillinger. Hvis menuikonet (≡) ikke er synligt på stationære computere og tablets, kan menuen allerede være åben

Vælg OPDATER. Hvis knappen OPDATER er gråtonet, er der ingen opdatering tilgængelig til dit system

Bemærk: Opdateringer frigives i batches, så alle brugere modtager ikke opdateringer på samme tid. Det kan tage op til to uger fra en udgivelsesdato, før den seneste opdatering er tilgængelig i dit system.

Hvis du oplever problemer med en opdatering, kan du opdatere manuelt ved at følge nedenstående trin.

Bemærk: Hvis du har et Acoustimass 300 trådløst basmodul tilsluttet til systemet, skal det være tilsluttet trådløst for også at kunne modtage opdateringen. Hvis basmodulet er forbundet til konsollen ved hjælp af et 3,5 mm-kabel under systemopdateringen, bliver basmodulet ikke opdateret. For at opdatere basmodulet skal du frakoble 3,5 mm-kablet i begge ender, parre basmodulet til konsollen og installere softwaren igen ved hjælp af nedenstående metode.

Manuel opdatering ved hjælp af fjernbetjeningen

Du kan opdatere systemet manuelt ved hjælp af fjernbetjeningen. Denne metode kræver, at systemet er forbundet til dit netværk. Wi-Fi®-indikatoren på forsiden af systemet skal lyse konstant hvidt for at indikere netværksforbindelse.

Bemærk: Hvis en ny opdatering ikke er tilgængelig, vil denne metode genindlæse den aktuelle version på dit system:

Tryk på SoundTouch-knappen på fjernbetjeningen

Tryk på og hold knappen Skjulte undertekster (CC) nede, indtil Wi-Fi-indikatoren, tv-indikatoren, SoundTouch-indikatoren og Bluetooth®-indikatoren på soundbaren blinker hvidt

Slip CC-knappen. Systemet vil starte opdateringen automatisk. Wi-Fi-indikatoren blinker, mens systemet opdateres. Opdateringen kan tage 10 minutter eller mere og systemet genstarter , når opdateringen er fuldført. Du kan få vist status for opdateringen i SoundTouch-appen. Statuslinjen i appen når og forbliver på 100 %, efter at soundbaren er opdateret, men forbliver på 100 %, mens basmodulet opdateres (hvis tilsluttet).

Opdatering med et USB-kabel (alternativ metode)

Du skal bruge et USB A til Micro USB -kabel for at gennemføre disse trin.

Klik på linket nedenfor for at downloade opdateringsfilen

Klik på GEM for at gemme filen Update.stu på skrivebordet (omdøb ikke filen). Hvis meddelelsen ikke vises, er filen muligvis blevet hentet automatisk. Se efter filen Update.stu nederst eller øverst i browservinduet eller i mappen Overførsler

Tilslut et USB-kabel fra din computer til SoundTouch-systemets "SERVICE"-stik bag på soundbaren

Gå til http://203.0.113.1:17008/update.html via webrowseren

Bemærk: Dette link fungerer kun, hvis dit system er tændt og sluttet til et USB-stik på computeren.

Vælg"VÆLG FIL" på opdateringsskærmen (hvis knappen ikke virker, skal du klikke på det tomme felt til højre for "VÆLG FIL")

Find og vælg filen Update.stu, som du hentede under trin 2, i filvalgsvinduet. Når filen er valgt, vises filnavnet i feltet til højre for knappen "VÆLG FIL"

Klik på "UPLOAD", og vent, mens opdateringen bliver installeret:

  • En statuslinje i browservinduet angiver status for opdateringen
  • Når den er installeret, genstarter systemet

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback