Manuel opdatering af dit SoundTouch-system

Inden du starter

Der vil fra tid til anden være tilgængelige opdateringer til dit SoundTouch-system. Når de er tilgængelige, giver SoundTouch-appen dig besked om at opdatere, når du åbner appen. Du kan også manuelt kontrollere, om en opdatering er tilgængelig i SoundTouch-appen ved at gennemføre følgende trin:

I SoundTouch-appen skal du vælge Menu (≡) > Indstillinger > Højttalerindstillinger. Hvis menuikonet (≡) ikke er synligt på stationære computere og tablets, kan menuen allerede være åben

Vælg OPDATER. Hvis knappen OPDATER er gråtonet, er der ingen opdatering tilgængelig til dit system

Bemærk: Opdateringer frigives i batches, så alle brugere modtager ikke opdateringer på samme tid. Det kan tage op til to uger fra en udgivelsesdato, før den seneste opdatering er tilgængelig i dit system.

Hvis du oplever problemer med en opdatering, kan du opdatere manuelt ved at følge nedenstående trin.

Manuel opdatering med et USB-kabel

Du skal bruge et USB A til Micro USB -kabel for at gennemføre disse trin.

Klik på GEM for at gemme filen Update.stu på skrivebordet (omdøb ikke filen). Hvis meddelelsen ikke vises, er filen muligvis blevet hentet automatisk. Se efter filen Update.stu nederst eller øverst i browservinduet eller i mappen Overførsler

Tilslut et USB-kabel fra din computer til Micro-USB-stikket bag på dit SoundTouch-system

Gå til http://203.0.113.1:17008/update.html ved hjælp af din webbrowser

Bemærk: Dette link fungerer kun, hvis dit system er tændt og sluttet til et USB-stik på computeren

Vælg"VÆLG FIL" på opdateringsskærmen (hvis knappen ikke virker, skal du klikke på det tomme felt til højre for "VÆLG FIL")

Find og vælg filen Update.stu, som du hentede under trin 2, i filvalgsvinduet. Når filen er valgt, vises filnavnet i feltet til højre for knappen "VÆLG FIL"

Klik på "UPLOAD", og vent, mens opdateringen bliver installeret:

En statuslinje i browservinduet angiver status for opdateringen

Når den er installeret, genstarter systemet

Manuel opdatering med en USB-nøgle (alternativ metode)

Hvis et USB A til Micro USB-kabel ikke er tilgængeligt, kan du også opdatere ved hjælp af en USB-nøgle. Følg disse trin for dit specifikke system:

Klik på GEM for at gemme filen Update.stu på skrivebordet (omdøb ikke filen). Hvis meddelelsen ikke vises, er filen muligvis blevet hentet automatisk. Se efter filen Update.stu nederst eller øverst i browservinduet eller i mappen Overførsler

Kopier opdateringsfilen til et USB-drev

• Sæt et USB-drev i en USB-port på computeren
  • Kopier eller træk og slip filen Update.stu til USB-drevet
  • Skub USB-drevet ud fra USB-porten

Tilslut USB-drevet til SoundTouch-systemets " SETUP B"-stik bag på højttaleren

Frakobl systemets netledning

På systemets knapfelt skal du trykke på knappen "4" og "Lydstyrke –" og holde dem nede

Bliv ved med at holde knapperne nede, og tilslut systemets netledning igen

Slip knapperne efter 3 sekunder. Skærmbilledet viser et rør ikke-ikon for at angive Opdateringstilstand

Vent i op til 5 minutter, mens systemet opdateres. Når det er færdigt, genstarter det

Når systemet genstarter, skal du frakoble USB-drevet