Forstå din fjernbetjening

Gælder for:

• SoundLink® trådløst musiksystem

Hold markøren over knapperne på simulatoren for at lære hver knaps funktion at kende:

• Off: Tryk for at slukke systemet.
  • Play/Pause: Tryk på for at afspille det aktuelle nummer på din computer eller sætte det på pause.
  • Volume +: Tryk for at øge lydstyrken. Tryk og hold nede for hurtigere justering.
  • Wireless source: Tryk for at vælge computeren som en trådløs kilde.
  • Volume -: Tryk for at reducere lydstyrken. Tryk og hold nede for hurtigere justering.
  • AUX: Tryk på for at vælge AUDIO IN-kilden.
  • Seek back: Tryk for at gå til starten af det aktuelle nummer. Tryk to gange for at gå til starten af det forrige nummer.
  • Seek forward: Tryk på for at gå tilbage til starten af det næste nummer.

Bemærk:

• Knapperne Play/Pause og Seek vil muligvis ikke fungere med internetradiostationer og visse musikprogrammer
  • Denne fjernbetjening styrer ikke en eventuel enhed, der er tilsluttet AUDIO IN-stikket på dit system