Forsendelse vil være tilgængelig om 1-2 hverdage, med en risikofri prøveperiode på 90 dage og gratis standardforsendelse

Forstå din fjernbetjening

Hold markøren over knapperne på simulatoren for at lære hver knaps funktion at kende:

power: tænder eller slukker højttalersystemet.

volume +: øger systemets lydstyrke.

volume -: reducerer systemets lydstyrke.

mute: slår systemets lyd til eller fra.

Var disse oplysninger nyttige?

Great, thanks for the feedback. Please feel free to share additional comments below.
Vi er kede af, at denne side ikke levede op til dine forventninger. Fortæl os om din oplevelse, og/eller hvad vi kan gøre bedre.
Send
Tak, vi sætter pris på din feedback